Despre SKIN79


Ca și lider mondial de vanzări pe BB Creams, cu o BB Cream SKIN79® Korea vândută la fiecare 7 secunde, SKIN79 a satisfăcut până în prezent cerințele a peste 60 de milioane de utilizatoare BB via online, canale TV de cumpărături, exporturi și reprezentanțe fizice oficiale din toată lumea. Unul dintre multele motive pentru care se datorează această popularitate constă în calitatea de top a ingredientelor naturale folosite, respectiv Caviar, Aur, Ceai Oriental, Verde, Alb, Negru, Extract Secretie melc auriu 24k, Acid Hialuronic, Colagen, Coenzima Q10, Praf de Diamant și Perle.

Fiecare produs a fost realizat în laboratoarele SKIN79 Korea și lucrează în mod eficient alături de procesele biologice naturale ale pielii la reînnoirea, repararea și reîntinerirea tenului. Cu aceste ingrediente naturale, SKIN79 oferă soluții pe categorii de nevoi pentru tipuri de piele cu problematică specifică, ca de pildă îmbătrânire, acnee, luminozitate și eliminarea toxinelor. SKIN79 creează în mod constant produse noi de îngrijire a pielii și de make-up pentru satisfacerea nevoilor clienților săi. 

Brandul international cosmeceutic SKIN79 este producatorul numarul 1 în lume de BB Creams, produse revoluționare în materie de cosmetice, cu vânzări anuale de peste 200'000'000 $. Este o firmă sud-coreeană, cu reprezentanțe în America de Nord (SUA, Canada, Mexic), Australia, Noua Zeelandă, Asia (Arabia Saudită, Brunei, Cambodgia, China, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Hong Kong, Indonezia, Japonia, Kuweit, Malaezia, Taiwan, Tailanda, Singapore, etc.), Eurasia (Rusia, Turcia), Europa (Anglia,Franta, Germania, Polonia, Romania, Spania). 

SKIN79 Romania™ este unic importator autorizat de către SKIN79 Co Ltd Korea, singurul pe zona Europa de Est. 

Așa cum puteți vedea pe site-ul producătorului Corean, www.skin79.com, suntem singurii distribuitori autorizați pe zona Europa de Est. Doar achiziționand produse din sursele oficiale puteți avea garanția originalității produselor. 

Ne puteti susține și urmări activitatea și noutățile SKIN79 și pe Facebook la: facebook.com/Skin79Romania

si Instagram www.instagram.com/skin79europe. Puteți achiziționa produsele din secțiunea aceasta a magazinului nostru online


Povestea și filozofia brandului SKIN79®

SKIN79 oferă încredere clientilor săi cu ten problematic prin combinarea unor extracte naturale atent selecționate pentru rezultate rapide și o îngrijire clinică și un look natural și sanatos.


Sistemul ECO - ingredienti naturali, produse dermatocosmetice, tehnologia Cosmeceutica

SKIN79

ECO SKIN79  Cosmeceutice pentru experiența ta  - Armonia naturii și stiinta industriei cosmetice.

Formulele noastre unice SKIN79 sunt făcute utilizând cele mai rafinate ingrediente naturale pentru întreținerea pielii la un standard calitativ înalt, așa cum i-am obisnuit pe clienții nostri. Ingredientele naturale au jucat un rol primordial încă de la începuturile companiei noastre.

Timp de mulți ani am căutat să folosim extracte botanice eficiente și suntem hotărâți să folosim doar ingrediente selectate pentru beneficiile lor autentice pentru piele și nu pentru rațiuni estetice sau alte scopuri. 

SKIN79 armonizează cu success tehnologia avansată și ingredientele naturale în direcția vitalizării și hidratării unui ten supus încontinuu la diverși factori externi. Folosim un proces de producție simplu, eficient și care nu dăunează mediului, tocmai pentru a valorifica natura de lângă noi. 

NATURAL + ȘTIINȚIFIC – ‘’COSMECEUTIC’’ ADEVĂRATA ENERGIE A PIELII DE LA NATURĂ ȘI ȘTIINȚĂ

Compania SKIN79 este preocupată atât de natură, cât și de îngrijirea pielii. Căutăm în mod constant metode de îngrijire a pielii fără să afectam mediul înconjurator. Tehnologia noastră în dezvoltare și know-how-ul dezvoltă în mod constant cea mai bună și sigură soluție pentru pielea ta. Una dintre misiunile SKIN79 este să rezolve preocuparea pentru îngrijirea pielii prin apelul la natură și prin cunoasterea științifică. Ne-am propus să facem tot ce putem pentru a înfrumuseța viețile celor din comunitatea noastră și de dincolo de aceasta.

DESPRE SKIN79 - SEMNIFICAȚIE & CONCEPT


SEMNIFICAȚIE


ȘTIINȚIFIC – SKIN79 este știința. 
Experții noștri în cosmetică găsesc în mod constant noi metode de rezolvare a problemelor pielii. În laboratoarele SKIN79 strategia se bazează pe principii biologice pentru identificarea știintei de la nivelul celular al pielii.  

SURSĂ NATURALĂ – SKIN79 este relaxare.
Prima noastră preocupare este siguranța și sănătatea ta. Selectăm cu atenție doar ingrediente naturale benefice pielii și excludem compuși dăunători pentru piele și corp. De aceea, formulele noastre sunt demne de încredere si sunt potrivite pentru o varietate de tipuri de ten, inclusiv pentru cele mai sensibile dintre acestea.

INOVAȚIA PIELII – Provocarea SKIN79 este progresivă.
Înțelegem și apreciem dorința pentru o frumusețe de lungă durată. SKIN79 creează produse inovatoare și variate pentru a respecta aceste valori. 

SISTEMUL79 – SKIN79 înseamnă frumusețe.
Sistemul nostru unic 79 ajută în mod vizibil pielea să se reechilibreze și favorizează regenerarea celulară. Acest sistem este gândit să ajute pielea să rămână frumoasă și sănătoasă din interiorul ei. Acest concentrat exclusiv de natură biologica este inclus în fiecare produs SKIN79.

CONCEPTUL SKIN79

Logo-ul a fost creat să reprezinte tehnicile științifice și biologice folosite pentru îngrijirea pielii. Designul simplu demonstrează preocuparea SKIN79 pentru îngrijirea clinică.  


ENERGIE PURA – TRANSFORMAREA ENERGIEI PUREA NATURII 

SKIN79 isi propune sa utilizeze energia pura a naturii pentru trupul si pentru mintea ta.

ARMONIE - ARMONIA OMULUI CU NATURA 
Misiunea noastra este sa oferim beneficiile complete ale naturii pentru sanatatea si frumusetea ta.

SOLUTIA NATURII - ARMONIA NATURII CU STIINTA 
SKIN79 obtine solutii din natura si ofera pielii, in profunzime, ingrediente naturale. Obiectivul nostru este sa obtinem un ten ideal si fiecare produs in parte este realizat sa trezeasca simturile si sa energizeze spiritul.

SATISFACTIE – PENTRU SATISFACTIA CLIENTULUI, DERIVAT DIN IDEILE CLIENTULUI 
Filozofia noastra de a oferi un produs de inalta calitate fiecarui client este un element esential pentru spiritul SKIN79. Suntem multumiti sa ne satisfacem clientii in legatura cu eficienta si siguranta produselor noastre. Obiectivul nostru final este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostril si sa oferim toate senzatiile stimulante ale ingredientilor naturali pentru un sentiment de bine absolut.  


DESPRE SKIN79 - SISTEMUL ECO

Armonia naturii si dermatologie

Cosmetice eco – pielea ta devine eco alaturi de SKIN79
SKIN79 este partener al Cosmax Inc, care a fost certificat de Ecocert sa realizeze produse cosmetice pentru o piele mai sanatoasa si mai energizata. Ecocert este o marca de certificare internationala care reprezinta cosmeticele organice naturale, ceea ce atesta ca produsele SKIN79 ale Cosmax Inc. sunt foarte pure si sanatoase, fara ingrediente daunatoare sau poluante. De aceea, produsele SKIN79 sunt potrivite chiar si pentru tipurile sensibile de piele. Prin parteneriatul cu producatorul atestat Ecocert, SKIN79 promite sa fie un concept care iubeste oamenii si natura.


Natura odihneste pielea

Cosmeticele sunt ca o hrana pentru piele. Asa cum avem nevoie de hrana proaspata pentru a fi sanatosi, asa avem nevoie de cosmetice “curate si proaspete” pentru a ne pastra pielea sanatoasa. Ingrediente fara componenti daunatori si cultivate de pe terenuri nepoluate si curate. Un produs cosmetic ce foloseste si respecta aceste principii este bun pentru piele si o mentine sanatoasa mult timp.


Cadoul naturii

SKIN79 devine mica ta pauza de prospetime in timpul unei zile obisnuite
Nu doar ingredientele sunt spectaculoase, SKIN79 se ingrijeste ca procesul tehnologic sa respecte principiile pentru un mediu ecologic. Chiar daca dureaza mai mult timp si sunt implicate costuri mai mari si mai mult efort, SKIN79 urmareste tehnologia cosmeticelor ecologice pentru a realiza produse mai curate si mai sanatoase. Ca vantul dupa ploaie, ca mirosul proaspat al ierbii in roua diminetii, SKIN79 va ofera natura proaspata si pura ca pe o mica pauza in viata poluata si grea a orasului.


ECOCERT®

Aceasta organizatie franceza de certificare ecologica ofera marci acreditate doar acelora care respecta normele sale. Este nevoie ca 95% dintre ingredientele unui produs sa fie natural si ca un minim de 50 % dintre produsele vegetale sa provina din culturi organice. Agentia analizeaza de asemenea procesul tehnologic al producatorului, de la transportarea si depozitarea ingredientelor si produselor pana la consumul de energie si apa. Marca Ecocert indica produse organice recunoscute international. Urmarind cu strictete normele sale, cosmeticele care au primit marca Ecocert sunt sigure pentru folosinta.  Produsele SKIN79 contin ingedienti certificati ECOCERT®. 

Evenimente SKIN79


☻  SKIN79® la Târgul de nunți Ghidul Miresei, Bucuresti - Romexpo 
 
☻  SKIN79® la Expoziția cu vânzare de Valentine's Day, Constanța - City Park Mall

☻  SKIN79® la Târgul de cadouri, Constanța - Mall Maritimo

☻  SKIN79® la Exponatura, Constanța - Mall Maritimo

☻  SKIN79® la BeautyWorx, Iași - Palas Mall

☻  SKIN79® la Cosmetics Beauy Hair, București - Romexpo
cosmetics-beauty-hair-skin79-cosmetice-bb-cream-creme-cosmetice-romexpo-targ-expozitie-magazin-vanzare-fond-de-ten

☻  SKIN79® la Expoziția cu vânzare de Ziua Marinei, Constanta - City Park Mall

☻  SKIN79® la Expoziția organizată de Camera de Comeț, Bacău - Central Plaza Mall Bacău 

☻  SKIN79® la Târgul Seb Estetique, Constanta - Pavilion Expozițional Mamaia

☻  SKIN79® la Expo Cosmobeauty, Bucuresti - Sala Palatului

skin79-cosmetice-bb-cream-creme-cosmetice-sala-palatului-cosmobeauty-targ-expozitie-magazin-vanzare-fond-de-ten

Participarea companiei SKIN79® la cel mai important targ de beauty la nivel international SKIN79 la COSMOPROF, Bologna - Italia
skin79-bologna-italy-cosmoprof-fair-cosmetics-bb-creams-best-foundation-cream-italia-targ-cosmetice

Deschiderea primei reprezentanțe oficiale SKIN79® în Europa Centrala și de Est, Noiembrie 2013 - București Mall Vitan
 
Brand Store-ul SKIN79 Romania a fost inaugurat la sfârșitul lunii noiembrie la parterul București Mall Vitan. De atunci, mii de clienti au pășit pragul reprezentantei noastre, mulți dintre ei devenind clienti fideli brandului datorită raportului excelent calitate/ preț și atentiei deosebite acordate fiecarui client în parte. Româncele au fost de data aceasta privilegiate ca un brand de renume internațional să intre pe piața Est-Europeana începand cu România.

Lansarea produselor SKIN79 in Romania la COSMETICS BEAUTY HAIR Septembrie 2012, Bucuresti - Romexpo

Lansarea produselor pe piața romanească la târgul internațional de cosmetice “Cosmetics Beauty Hair” septembrie 2012 a fost un real succes, atât în ceea ce privește promovarea, cât și volumul de vânzări.


SKIN79 în Presă

skin-79-reviste-aparitii-presa