Marturiile clientilor

⭐⭐⭐⭐⭐ Sunt foarte mulțumită de produsele cumparate de la dumneavoastră, de-a lungul timpului. Le recomand cu încredere tuturor celor care doresc sa încerce cosmetice coreene de excepție!

Liliana B. Cumparator verificat, 01 mar. 2020

⭐⭐⭐⭐⭐ Sunt foarte incantata/impresionata de produsele comandate. Recunosc ca pana nu am inceput sa le folosesc am avut o doza de scepticism (avand in vedere ca am mai folosit si alte BB Creams ce erau de firma si se reclamau bune). Acum dupa aproximativ doua saptamani de folosire imi plac foarte mult produsele comandate, sunt exact asa cum le descrieti in prezentare si recunosc ca incep sa devin dependenta de imaginea luminoasa si placuta a tenului meu. O zi buna, Medana.

Medana B. Cumparator verificat, 01 mar. 2020

⭐⭐⭐⭐⭐Este cel mai tare produs de pe piata cosmeticelor si intrece multe BB Cream-uri. Sunt indragostita maxim de aceasta crema.

Alexandra P. Recenzent Verificat, 01 dec. 2019

⭐⭐⭐⭐⭐ Este cel mai bun bb cream, am incercat multe, am citit, am vazut multe comentarii pe youtube, cele mai multe internationale si am luat bb Skin79 Hot Pink la pachet cu BB cleanser demachiant cu oxigen activ. Am scapat de fondul de ten, dar cel mai important am scapat de acnee. Un BB cream de nota zece!

alexia. Cumparator verificat, 25 iul. 2014

⭐⭐⭐⭐⭐ Multumesc, ma face fericita!!!Sotul meu, ca orice barbat, nu se pricepe prea mult la machiaj...dar de fiecare data cand am bb creamul pe fata, observa si-mi spune ca-mi face fata mai luminoasa, mai tanara!Acest compliment ma face sa spun ca e super produsul.De altfel ma si simt fff bine cu el pe fata!Bohm G. Cumparator verificat, 28 mai 2014

⭐⭐⭐⭐⭐ Sunt mulțumită de el, face tenul foarte neted.....chiar îmi place....vă mulțumesc.


Olteanu L. Cumparator verificat, 15 mai 2014

⭐⭐⭐⭐⭐I love Skin79 products! Salut! SKIN79 este cel mai bun brand de cosmetice pe care l-am încercat și îl recomand cu mare plăcere și încredere și altora. L-am descoperit acum aproximativ 1 an și de atunci nu mai folosesc alte branduri. Sunt foarte încântată de BB cream-ul Hot Pink, care, folosit împreuna cu O2 BB cleanser și crema / toner-ul Snail Nutrition sunt de mare ajutor pentru tenul meu foarte sensibil. Gata cu acneea și pielea uscata, I am happy :)!


Roxana A. Cumparator verificat, 08 apr. 2014